Tider och rutiner

Grunden för ditt barns vistelse är den tid som du som förälder arbetar eller studerar. Den tid plus skälig restid skrivs på ett vistelsetidsavtal som lämnas till förskolan. Ändringar i avtalet kan göras men ska ske en månad innan ändringen träder i kraft. Har den ena föräldern ledigt/semester ska barnet vara ledigt. Vistelsetidsavtalen ligger till grund för planering av resurser och pedagogernas scheman.

Se vidare "Regler och avgifter för förskoleverksamhet, förskoleklass och skolbarnsomsorg Knivsta kommun" här till höger.

Västra Ängby förskola har öppet måndag till fredag, mellan klockan 06.30 och 17.45 (18.30). Uppstår andra vistelsebehov, vänligen kontakta förskolechef.

Vi öppnar gemensamt på avdelning Humlan och stänger gemensamt ute på gården.